Instellingen vanuit activiteiten

 

Specifiek bij het gebruik van de module bardiensten

Een bijzondere ZELFWERKZAAMHEID is de BARDIENST. Deze is gekoppeld aan de module bardienst. Vanuit die module kunnen de uren van medewerkers automatisch geteld worden en geplaatst op de ledenkaart zodat u ziet voor welk aantal uren er is ingeschreven.

 

zelfwerkzaamheid-13

 

Als u in activiteiten kiest voor bardiensten en vervolgens voor algemene instellingen dan ziet u daar een optie “telt mee voor zelfwerkzaamheid”. Als u deze aanvinkt dan telt het inschrijven op bardiensten vanuit deze module me in de zelfwerkzaamheid.

Uren die hier vermeldt zijn worden opgenomen bij het aantal gekozen uren door de medewerker en ziet u op de ledenkaart in het tabblad zelfwerkzaamheid staan. Deze zijn als totaal geteld (dus klusochtend, werkdag, bardienst enz) allemaal als 1 totaal.

Specifiek bij het gebruik van overige activiteiten die meetellen bij zelfwerkzaamheid

zelfwerkzaamheid-03

 

U kunt activiteiten aanmaken waar medewerkers zich op kunnen inschrijven, en die meetellen voor zelfwerkzaamheid. In de voorbeelden kan dat zijn bv werkdagen, klusochtenden, groenvoorziening enz. Indien aangevinkt tellen ook de gekoppelde leden mee voor de geplande uren en bij het doorboeken van zelfwerkzaamheid uren.

Medewerkers kunnen zich hierop aanmelden dat zij mee willen doen. Dit kunt u aangeven in de activiteit. Tevens kunt u aangeven in de activiteit dat de betreffende activiteit meetelt voor zelfwerkzaamheid. Deze instelling staat in het kader van de algemene instelling als u een activiteit bewerkt of aanmaakt.

Uren die hier vermeldt zijn worden opgenomen bij het aantal gekozen uren door de medewerker en ziet u op de ledenkaart in het tabblad zelfwerkzaamheid staan.
Deze zijn als totaal geteld (dus klusochtend, werkdag, bardienst enz) allemaal als 1 totaal.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

 Download TeamViewer

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 29 juni 2017