Consistentiecontrole

 

Deze functie is bedoeld om een controle te laten uitvoeren tussen de debiteurenadministratie en het saldo van de debiteuren in het grootboek en de crediteurenadministratie en het saldo van de crediteuren in het grootboek

De functie test of de mutaties in het grootboek (journaalregels en grootboekregels) gelijk zijn aan het saldo van de openstaande posten en van het saldo welke getoond wordt bij de relatie (debiteuren/ crediteuren).

  • Om een consistentiecontrole uit te voeren gaat u in het Beheercentrum naar het onderdeel Boekhouding en selecteert u de optie Consistentiecontrole.
  • Klik op Uitvoeren om de consistentiecontrole te starten

 

boekhouding25

 

e-Captain gaat nu een en ander controleren. Als uw boekhouding in balans is krijgt u onderstaande meldig.

 

boekhouding26

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 7 augustus 2018

Was deze informatie nuttig?