Reserveringen

 

Reserveringen module is een optionele module binnen e-Captain

Met de module Reserveringen is het mogelijk om niet alleen boten, maar alle voorkomende materialen die door leden gereserveerd kunnen worden of door de vereniging als bezet aangemeld moeten worden tbv bv trainingen van topteams.

Zo kunnen boten, ergometers, trailers en botenwagens in de planning voorkomen. Maar ook bv vergaderruimtes en notebooks, beamers en wat al niet voorkomt binnen de vereniging waar leden gebruik van kunnen maken.


Binnen het reserveringssysteem hanteren we een aantal begrippen:

  • Types: een vereniging heeft bijvoorbeeld een aantal soorten boten en apparaten die door leden gereserveerd mogen worden. In ons voorbeeld zijn dit: kano’s, roeiboten, zeilboten en ergometers.

 

  • Verenigingsobject: de vereniging heeft 4 kano’s, 2 zeilboten, 3 roeiboten en 2 ergometers welke gereserveerd mogen worden.

 

  • We maken een nieuw Verenigingsobject aan van een bepaald Type. We maken dus vier kano’s aan van het type kano. Ook maken we twee zeilboten, drie roeiboten en twee ergometers aan van het bijbehorende type.

 

  • Het verenigingsobject is dus het voorwerp zelf en een type is de definitie van het voorwerp. Omdat we zelf het type mogen definiëren kunnen we van alles laten reserveren. Dit kan zijn een boot, surfplank, tennisbaan, squashbaan, paard, fiets, sauna, bowlingbaan, etcetera.

 

reserveringen-001

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

 Download TeamViewer

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 20 juni 2019