Donaties

 

Inhoudsopgave

  1. Donaties in e-Captain

Donaties in e-Captain

Donaties kunnen uw organisatie helpen om meer financiële middelen te krijgen om de dingen te doen die u wilt doen. In grote lijnen zijn er drie manieren om in e-Captain met donaties te werken;

  • Donaties campagnes, waarmee u campagnes maakt waarbij u aan uw relaties een verzoek doet voor een donatie.
  • Donatie formulier, hiermee plaatst u een eenvoudig donatie formulier op uw website waarmee bezoekers een donatie kunnen doen. Werkt uitsluitend in combinatie met de module Online Betalen.
  • Online donaties, hiermee plaats u een interactieve donatie widget met verschillende opties op uw website waarmee website bezoekers al dan niet anoniem online een donatie kunnen doen. Werkt in combinatie met de module Online betalen en met SEPA incasso.
 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 2 september 2022