Haven & Passanten

 

Haven & Passanten is een optionele module binnen e-Captain

Als vereniging heeft u in het zomerseizoen waarschijnlijk passanten die bij u aankomen. Hiervan is voorgeschreven dat u een aantal kenmerken vastlegt in een passantenregister. In de basisverordening van uw gemeente is een en ander vastgelegd, over hoe te handelen en wat te registreren.

e-Captain heeft een pasklare passantenmodule die aansluit bij de havenmodule, ledenbeheer en boekhouding. De passant meldt zich bij u. U zorgt ervoor dat kenmerken zoals Naam passant, bootinformatie, aantal personen, lengte boot ed wordt opgenomen in het passantenregister. Vervolgens de datum van aankomst en datum van vertrek. De havenmodule zal boxen aanbieden om de passanten weg te leggen in vrije boxen op basis van de bootlengte van de passant. Tevens zal een factuur of kassabon (bij gebruik e-Captain kassa) worden gemaakt.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 2 maart 2022