Passanten afrekenen met de kassa module

 

Passanten afrekenen met de kassa module

Als u gebruik maakt van de kassa module dan kunt u eenvoudig passanten registreren en afrekenen via de kassa.

 

Passanten knop aanmaken

 

Om een kassaknop aan te maken gaat u in het Beheercentrum naar Kassa. Daar selecteert u Basis indeling. In een nieuw scherm/tabblad wordt de kassa layout getoond. Met de gele plus IconS Plusje links onderin het scherm kunt u een nieuwe knop toevoegen.

 

havenpassanten-passanten-afrekenen-met-de-kassa-module-1

 

Veldnaam Omschrijving
Soort knop Selecteer hier Passanten scherm
Omschrijving Geef hier de naam van de knop op welke op de kassa komt te staan, bijvoorbeeld Passanten

 

De overige instellingen zijn optioneel. Als u de knop heeft aangemaakt kunt u op de kassa eenvoudig een passant registreren door op de passanten knop te klikken. Dan opent het e-Captain passanten scherm en vult u de gegevens in en wijst u een ligplaats toe.

 

havenpassanten-passanten-afrekenen-met-de-kassa-module-2

 

Klik vervolgens op de paarse knop Afrekenen via kassa. U komt nu weer terug in het kassa scherm om de betaling af te ronden.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 22 mei 2017

Was deze informatie nuttig?