Factureren passanten

 

Inhoudsopgave

  1. Factureren passanten

Factureren passanten

Indien u geen kassamodule heeft kunt u een factuur maken. Hiervoor gaat u in het Haven/passanten menu naar het onderdeel “Te factureren boekingen”. Hier zoekt u de desbetreffende boeking op en klikt u op de knop “Maak factuur”. De factuur wordt nu gelijk als .PDF (Adobe) aangemaakt en op uw beeldscherm gezet tbv het afdrukken.

 

havenpassanten-factureren-passanten-1

 

Voor de bootprijs wordt meestal de lengte * bedrag berekend. Tevens het aantal nachten maal de prijs per persoon. Het kan ook zijn dat de toeristenbelasting automatisch wordt toegevoegd als die automatisch meeloopt in de berekening.

 

In de Passantenkaart ziet u op het tabblad “Artikel” dat de artikelregels zijn gefactureerd.


havenpassanten-factureren-passanten-2

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 22 mei 2017

Was deze informatie nuttig?