Algemene instellingen reserveringen

 

Algemene instellingen reserveringen

Er zijn een aantal algemene instellingen die van toepassing zijn op de beveiliging en de weergave van de visuele planner.

  • Klik in het menu op Beheercentrum.
  • Ga naar Reserveringen.
  • Kies hier voor Algemene instellingen.

 

algemene-instellingen-reserveringen-001 

  • Weerstation weergeven: Er is keuze uit een groot aantal weerstations om het actuele weer te tonen in de visuele planner.

 

algemene-instellingen-reserveringen-002

 

  • Zon opkomst/ondergang weergeven: Indien deze optie op JA staat wordt er de zonsopkomst/ondergang in de visuele planner weergegeven.

algemene-instellingen-reserveringen-003

 

  • Verberg objecten waar je niet bevoegd voor bent: Er wordt na het inloggen gecontroleerd of u het verenigingsobject mag reserveren. Deze controle wordt gedaan op de groepen waar men is ingedeeld. Komt u niet voor in één van de groepen van dit verenigingsobject dan wordt dit object niet getoond in de visuele planner en is deze ook niet te reserveren.
  • Herhaal tijdsbalk: Hiermee wordt na een bepaald aantal object items in de visuele planner een extra tijdsbalk geplaatst. In onderstaand voorbeeld na 5 items:

 

algemene-instellingen-reserveringen-004

Beveiliging

reserveringen-beveiliging-01

 

IP-adres clubhuis.

Vul hier het IP adres in van de computer van de vereniging als u wilt dat een reservering alleen bevestigd kan worden op de club. Alleen voor deze computer is het toegestaan om het bevestigscherm vanuit de website te openen.

Inloggen op club verplicht? Selecteer of men verplicht is om in te loggen op de club
Automatisch bevestigen bij reservering op de club, indien reservering x minuten voor aanvang Geef hier de tijd op waarbij een reserving op de club automatisch bevestigd wordt.
Relatie moet alle bevoegdheden hebben? Moet een relatie in he gval van reserveringsbeperkingen alle beovegdheden hebben die van toepassing zijn of niet?
Voor bevoegdheden via groepen is het gewicht van de groep aan het eind van de tekst vermeld?
Blokkeer bevestigen tijdens vaarverbod: Selecteer of het bevestigen van een reservering moet worden geblokkeerd bij een vaarverbod.
Maximum aantal reserveringen met dezelfde begintijd
0 = onbeperkt, vul hier het maximum aantal reservingen in met dezelfde begintijd. Hiermee kan bijvoorbeeld voorkomen worden dat het te druk wordt op de vereniging.

Schade melden

algemene-instellingen-reserveringen-006

 

  • Schade melden vanuit Mijn Captain: Als deze instelling op JA staat is het mogelijk om via de website een schademelding aan te maken.

 

algemene-instellingen-reserveringen-007

 

 

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 1 mei 2020

Was deze informatie nuttig?