Instellingen acceptgiro

 

Instellingen acceptgiro

Als u met acceptgiro's wilt werken dan moet u een aantal instellingen maken zodat de acceptgiro's netjes kunen worden geprint. Hiervoor gaat u naar het Beheercentrum.

  • Ga in het Beheercentrum naar Facturatie en selecteer de optie Instellingen acceptgiro.

 

facturatie-04

 

 Vink in het voorbeeld op het scherm aan welke velden er op een acceptgiro moeten worden afgedrukt. Vul bij Voettekst desgewenst nog een voettekst in die op de acceptgirofactuur moet worden afgedrukt. Eventueel kunt u de positie van de regels op de acceptgiro nog corrigeren door de waarden bij de x-as en y-as aan te passen.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 28 juni 2019

Was deze informatie nuttig?