Wisselen van kassa gebruiker

 

Wissel gebruiker knop aanmaken

Als u met meerdere gebruikers tegelijkertijd op de kassa werkt kunt u ook een knop Wissel gebruiker gebruiken zodat iedere gebruiker onder zijn eigen account de kassa kan gebruiken.

Om te kunnen wisselen tussen gebruikers heeft u de knop Wissel gebruiker nodig. Maak voor iedere gebruiker een aparte knop

  • Ga in het Beheercentrum naar Kassa en selecteer de optie Basis indeling
  • Klik links onder in beeld op de gele plus IconS Plusje om een nieuwe knop toe te voegen
  • Selecteer bij Soort knop de optie Wissel gebruiker
  • Optie Moet inloggen: als deze optie is aangevinkt kunt u niet met de knoppen van gebruiker wisselen. Dan moet u eerst afmelden en opnieuw inloggen. Om op de kassa te kunnen wisselen van gebruiker dient deze optie dus uit te staan.
  • Geef bij Omschrijving de naam van de knop op.

 

kassa-wissel-gebruiker-04

 

  • Klik op Opslaan om de knop op te slaan
  • Sleep de knop naar een lege plaats in het kassa scherm (zie onderstaand voorbeeld)
  • Herhaal deze stappen voor alle kassa gebruikers

 

kassa-wissel-gebruiker-05

Wisselen van gebruiker

Om te wisselen van gebruiker klik je op de kassa op de knop Wissel gebruiker. Bij de gebruiker die is ingelogd staat op de knop ook Ingelogd.

 

kassa-wissel-gebruiker-08

 

  • Om te wisselen van gebruiker klik je op de knop van de desbetreffende gebruiker. Bij die gebruiker komt vervolgens Ingelogd te staan.

 

kassa-wissel-gebruiker-07

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 20 april 2018

Was deze informatie nuttig?