Rapportage en Groepen 1

 

Inhoudsopgave

  1. Rapportage en Groepen 1

Rapportage en Groepen 1

  • In e-Captain kunt u relaties onderverdelen in groepen. Deze groepen zijn handig in het maken van de juiste selecties of rapportages. Om de juiste gegevens op papier te krijgen is het belangrijk om een aantal principes te begrijpen.
  • Er zijn een aantal basis opvragen beschikbaar in de rapportgenerator. Naast de basis opvraag zit een help icoon waar u uitleg vindt over de geselecteerde basis opvraag.

 

rapportage-en-groepen-i-001

 

  • Standaard wordt een relatie maar één keer op een lijst getoond. Dit geeft een probleem als iemand is ingedeeld in meerdere groepen, daar u hooguit één groep daarvan op papier te zien krijgt.
  • In dit voorbeeld heeft u de groep Trainers. En deze persoon is de trainer van Team A en ook de trainer van Team B.

 

rapportage-en-groepen-i-002

 

  • Om te laten zien dat iemand trainer is van twee teams moet u de basis opvraag veranderen naar de opvraag Leden en groepen.

 

rapportage-en-groepen-i-003

 

  • Deze basis opvraag laat dezelfde relatie wel meerdere malen zien.

 

rapportage-en-groepen-i-004

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 19 mei 2017

Was deze informatie nuttig?