Rapportage en Groepen 2

 

Inhoudsopgave

  1. Rapportage en Groepen 2

Rapportage en Groepen 2

In de rapportgenerator is het mogelijk om een groep of groepitem toe te wijzen aan een vaste kolom. Deze methode is beschikbaar voor alle basisopvragen met ledeninformatie. U hoeft dus niet de basis opvraag Leden en groepen te gebruiken.

 

rapportage-en-groepen-2-001

 

  • Stel u wilt een lijst maken met daarop de hoeveelheid Trainers. De groepsamenstelling ziet er als volgt uit:

 

rapportage-en-groepen-2-002

 

  • In de rapportgenerator kunt u kiezen voor de rapportkolom Groepitem (keuze).

 

rapportage-en-groepen-2-003

 

  • Als u deze kolom toevoegt aan het rapport krijgt u een pop-up scherm met daarin de keuze om een vast groepitem aan deze kolom te koppelen. Kies voor groepitem Trainers Team A.

 

rapportage-en-groepen-2-004

 

  • U kunt dit scherm ook oproepen door op de knop eigenschappen van de geselecteerde kolom te klikken. We voegen nog een veld Groepitem (keuze) toe en en kiezen daarvoor Trainers Team B.

 

rapportage-en-groepen-2-005

 

  • Het uiteindelijke resultaat is een lijst met daarop een aparte kolom voor elk groepsitem. Het is zo ook te zien of iemand in twee groepitems is ingedeeld.

 

rapportage-en-groepen-2-006

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Wilt u dat onze supportafdeling met u meekijkt op de PC? Download dan voordat u belt eerst e-Captain Remote Support Support.

 Ondersteuning op afstand

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 19 mei 2017