Tabblad Financieel

 
 

Algemeen

In het tabblad Financieel vind u alle verstuurde facturen, herinneringen en aanmaningen terug en kunt u zien welke facturen er nog openstaan.

tabblad-financieel-01

Door op het vergrootglas icoontje icons-detailte klikken opent u de factuur en kunt u zien welke artikelregels er zijn gefactureerd.

Factuur volgen in boekhouding

Door links van het factuurnummer op het eigenschappen icoontje IconS Eigenschappen te klikken kunt u de factuur volgen in de boekhouding.

U kunt dan zien in welk(e) grootboeknummer(s) en dagboeken de factuur voorkomt.

tabblad-financieel-02

 

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 19 mei 2017

Was deze informatie nuttig?