Tabblad Vrije velden

 

Inhoudsopgave

  1. Algemeen
 

Algemeen

In e-Captain heeft u de mogelijkheid om zelf een tabblad aan te maken met velden die u graag wenst te gebruiken ten behoeve van het registreren van leden. Hier zal informatie staan die u mist in de standaarddefinitie van e-Captain of aanvullende informatie die u graag wenst vast te leggen van leden.

Deze informatie is via de rapportgenerator aan te spreken en voor eventueel printwerk vast te leggen. Als u velden definieert dan zullen de namen die u kiest in dit tabblad verschijnen.

Ook zijn deze velden te gebruiken in formulieren op uw website.

tabblad-vrije-velden-01

Om zelf Vrije velden aan te maken verwijzen wij u door naar de pagina over Vrije velden aanmaken en beheren.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 3 november 2017

Was deze informatie nuttig?