Instellingen Online Verhuur

 

Instellingen online verhuur

De eerste stap bij het inrichten van Online Verhuur is het maken van een aantal basis instellingen. Hiervoor gaat u naar het Beheercentrum.

  • Ga in het Beheercentrum naar Verhuurobjecten en selecteer de optie Instellingen online verhuur.

De instellingen bestaan uit vijf (5) blokken.

  1. Verhuur overzicht
  2. Boeking
  3. Eigenaar instellingen
  4. Aanbetalingen percentagetabel
  5. Annuleringen percentagetabel.

 

Verhuur overzicht

online-verhuur-03

 

Niet-beschikbare objecten aan het eind weergeven? Hiermee kunt u al dan niet de niet-beschikbare objecten weergeven op de website.
Knop-tekst om nog een extra object te boeken Bepaal hier welke tekst er op de knop staat waarmee iemand nog een extra object kan boeken in een en dezelfde boeking. Denk bijvoorbeeld aan het boeken van een boot bij een kampeerplaats. Als u werkt met de taalmodule kunt u d.m.v. de vlaggetjes de verschillende talen instellen.

Boeking

online-verhuur-04

 

Boekingsnummer Geef hier het boekingsnummer op wat u wilt gebruiken. e-Captain toont hier altijd het laatst gebruikte nummer.
E-mailadres voor kopie boekingsbevestiging naar organisatie Vul hier (optioneel) een e-mailadres in van uw organisatie waarop u een kopie van de boeking ontvangt.
Boekingen moeten worden goedgekeurd voordat de aanbetaling plaatsvindt. Hier kunt u instellen dat een boeking eerst moet worden geoedgekeurd. Daarna zal de aanbetaling pas gedaan kunnen worden.
Aanbetaling dient te worden voldaan binnen Geef het aantal dagen op waar binnen de aanbetaling gedaan moet worden.
Restbetaling dient voldaan te zijn binnen Geef het aantal dagen op waar binnen de restbetaling gedaan moet worden.
Herinneringsmail aanbetaling versturen Geef het aantal dagen op waar op de herinneringsmail moet worden verstuurd.
Herinneringsmail restbetaling versturen Geef het aantal dagen op waar op de herinneringsmail moet worden verstuurd.
Algemene voorwaarden Geef hier uw algemene voorwaarden op. Deze worden op de website getoond. Indien u met de taalmodule werkt kunt u door middel van de vlaggetjes de almegene voorwaarden in de verschillende talen invoeren.
Akkoordverklaring Geef hier de tekst van uw akkoordverklaring op. Deze worden op de website getoond met een aanvinkvakje. Deze moet worden aangevinkt om een boeking te kunnen maken. Indien u met de taalmodule werkt kunt u door middel van de vlaggetjes de almegene voorwaarden in de verschillende talen invoeren.
Postcodes vrijstelling toeristenbelasting Als bepaalde postcodes zijn vrijgesteld van toeristenbelasting dan kunt u hier de 4 cijfers van de verschilllende postcodes opgeven. Bij meerdere postcodes dient u deze te scheiden door een komma.

Eigenaar instellingen

online-verhuur-05

 

Eigenaar mag eigen object hoeveel dagen per jaar boeken? Indien u de verhuur verzorgt van objecten die in eigendom zijn van uw leden of relaties dan kunt u hier het aantal dagen opgeven dat een eigenaar zijn eigen object per jaar mag boeken. 0 = onbeperkt!

Aanbetalingen percentagetabel

online-verhuur-06

 

In de aanbetalingen percentagetabel kunt u aangeven vanaf welk bedrag welk percentage als aanbetaling moet worden betaald.

  • Klik op de gele plus IconS Plusje om een nieuwe regel toe te voegen.

 

online-verhuur-07

 

  • Vul het bedrag en het percentage in en klik op Opslaan.

Annuleringen percentagetabel

online-verhuur-08

 

In de annuleringen percentagetabel kunt u aangeven vanaf hoeveel dagen voor aankomst welk percentage als annuleringsbedrag moet worden betaald.

  • Klik op de gele plus IconS Plusje om een nieuwe regel toe te voegen.

 

online-verhuur-09

 

  • Vul het aantal dagen en het percentage in en klik op Opslaan.
 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 september 2019

Was deze informatie nuttig?