Het plattegrond scherm in Verhuurobjecten

 

Inhoudsopgave

  1. Algemeen
  2. Werkbalk
 

Algemeen

Om in e-Captain met de plattegrond te werken gaat u naar de module Verhuurobjecten. Het plattegrondscherm in de Kassa heeft dezelfde indeling maar omdat de schermresolutie lager is, is het scherm wat beknopter weergegeven.

  • Selecteer in Verhuurobjecten de optie Plattegrond.

 

plattegrond-verhuurobjecten-01

 

De plattegrond wordt in een nieuw browservenster geopend. U ziet dan onderstaand scherm.

 

plattegrond-verhuurobjecten-02

 

Het scherm is ingedeeld in 5 delen:

1: Werkbalk. Hierin wordt getoond in welke plattegrond u werkt, in welke werkmode u zit, plannings informatie, een zoekveld en print knop.

2: Vrije plaatsen. Hier ziet u direct welke plaatsen vrij zijn in zowel de Passanten mode als Lange verhuur mode.

3: Legenda. Met de door u ingestelde kleuren wordt hier de legenda weergegeven.

4: Zoom niveau. Hier wordt het zoomniveau aangegeven en kunt u het zoomniveau aanpassen.

5: Plattegrond. Uw plattegrond met de verhuurobjecten.

 

Werkbalk

De werkbalk van het plattegrond scherm bestaat uit verschillende onderdelen.

plattegrond-verhuurobjecten-03 Plattegrond. Hier ziet u in welke u plattegrond u op dat moment aan het werken bent. U kunt hier ook eenvoudig wisselen van plattegrond.
plattegrond-verhuurobjecten-04 Werkmode. Standaard opent de plattegrond in de door u opgegeven werkmode. U kunt hier eenvoudig wisselen tussen de Passanten mode en de Lange verhuur mode.
plattegrond-verhuurobjecten-05 Planning. Hier kunt u de planningsgegevens invoeren zoals, aantal nachten, aankomst en vertrek datum en tijd en de afmetingen van het object. Op basis hiervan kunt u een relatie of passant aan een vrije plaats koppelen.
plattegrond-verhuurobjecten-06 Zoeken. Met de zoekfunctie kunt u een relatie zoeken waarbij op de plattegrond direct de plaats van die relatie wordt aangegeven. Met de herstel knop maakt u het zoeken ongedaan.
plattegrond-verhuurobjecten-07 Werkmode. Hier wordt nogmaals de actieve werkmode weergegeven.
plattegrond-verhuurobjecten-08 Print knop. Met de print knop kunt u de plattegrond uitprinten en meegeven aan uw gasten. U kunt hierop aangeven om welke plaats het gaat zodat uw gasten hun toegewezen plaats en alle faciliteiten snel en makkelijk kunnen vinden.
plattegrond-verhuurobjecten-09 Planning verplaats optie. Deze knop wordt alleen getoond in de Lange verhuur mode. Hiermee geeft u aan dat als u een relatie verplaats naar een andere (lig- of sta)plaats u de hele planning wilt verplaatsen of de planning wilt splitsen.
 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

 Download TeamViewer

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 4 mei 2018