Postcode controle in e-Captain

 

Postcodetabel is een ADD-ON MODULE in e-Captain

Automatisch postcodeboek (alleen Nederland)

e-Captain heeft voor u als gebruiker van e-Captain de mogelijkheid om te werken via de Nederlandse postcodetabellen ten behoeve van het invoeren en controleren van adressen.

Wilt u graag zeker weten dat uw adressenbestand correcte en actuele informatie bevat? Met de Postcodetabel kunt u snel en gemakkelijk een adressen check uitvoeren. U hoeft alleen de postcode en het huisnummer in te voeren, en de Postcodetabel geeft u de correcte adresgegevens. Gebaseerd op bezorginformatie van PostNL, kunnen wij u alle postcodes en adressen van Nederland in een compact overzicht aanbieden voor uw adressen check.

Kiest u voor de Postcodetabel om de adressen check uit te voeren, dan kiest u voor kwaliteit en gemak.

U kunt deze toevoegen aan uw e-Captain versie. Hiervoor vult  Contract C in dat u kunt vinden in e-Captain > Help/Handleidingen. Per e-Captain versie kost dit slechts 12,-- euro per jaar.

Wat zijn de voordelen van de postcodetabel?

• Gebaseerd op de: BAG - Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG) van het Kadaster.
• Een betrouwbare adressen check.
• Foutloze adressen invoeren op basis van postcode.
• Adressen zijn altijd up-to-date, 100% accuraat.
• Universele schrijfwijze van straatnamen en plaatsnamen (gestandaardiseerd).
• Controle op straat en plaatsnaam bij externe mutaties.
• Opschonen – updaten van straatnamen en plaatsnamen voorkomend in e-Captain
• 4 keer per jaar een update van de postcodetabellen met alle nieuwe postcodes.

Als wij de getekende overeenkomst in ons bezit hebben dan worden de postcodetabellen voor u geactiveerd en u kunt voortaan op deze universele schrijfwijze aan de slag op basis van de postcodetabellen.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

 Download TeamViewer

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 25 juli 2019