Banenoverzicht bekijken variabel reserveren

 

Banenoverzicht bekijken variabel reserveren

Het is ook mogelijk om variabel te reserveren. Er wordt dan geen gebruik gemaakt van de vaste tijdsblokken. U kunt dan zodra u op de club komt gelijk een vrije baan reserveren en dan gelijk beginnen met spelen. Als alle banen bezet zijn kunt u een reservering plaatsen achter een bezette baan en dan kunt u spelen zodra deze baan vrij komt. Hieronder ziet u een voorbeeld van het banenoverzicht als u variabel reserveren gebruikt.

 

banenoverzicht-bekijken-variabel-reserveren-1

 

U ziet direct aan de groene of rode kleur of een baan vrij of bezet is. Indien de baan bezet is ziet u ook gelijk tot wanneer de baan in gebruik is. Door een vrije baan aan te klikken kunt u de baan reserveren. Als u op een bezette baan klikt ziet u meer informatie over de spelers en kunt u uw eigen reservering annuleren. 

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

 Download TeamViewer

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 6 juni 2017