Reserveren blokkeren voor speler

 

Reserveren blokkeren voor speler

Het is mogelijk om voor een bepaalde speler het plaatsen van reserveringen te blokkeren voor een bepaalde of onbepaalde tijd omdat hij/zij bijv. geen contributie heeft betaald of zich heeft misdragen op het terrein. U kunt een speler blokkeren door hem/haar in een bepaalde groep te plaatsen. Deze groep heet “Mijn Captain – Blokkeer baan reserveren”. U kunt een persoon in deze groep zetten door via zijn/haar ledenkaart naar het tabblad Groepen te gaan en dan op snel indelen of groepen te klikken. U kiest nu de groep “Mijn Captain – Blokkeer baan reserveren” en dan klikt u op de knop “Opslaan”. Nu kunt u, als u wilt, een einddatum invullen voor de blokkering zodat deze speler automatisch na die datum weer banen kan reserveren. U kunt dit ook leeg laten. De speler blijft dan voor onbepaalde tijd geblokkeerd.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

 Download TeamViewer

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 9 juni 2017