Reserveringen plaatsen zonder pas

 

Reserveringen plaatsen zonder pas

Als u op de club bent en u of één van de medespelers is zijn/haar pas vergeten, dan is het mogelijk om een reservering te plaatsen zonder gebruik te maken van de passen van de tennisbond. U kiest een vrije baan en klikt hem aan. Dan klikt u rechts onderin het scherm op “Klik hier om te reserveren zonder pas”. Er opent een scherm waar u moet inloggen met uw Mijn Captain gebruikersnaam en wachtwoord. Zodra u op een veld klikt dan opent er een schermtoetsenbord zodat u uw gegevens kan invullen via het aanraakscherm. Als u uw gegevens heeft ingevuld dan klikt u op de knop “Inloggen”. Het systeem kijkt dan of u op de tijd kan en mag spelen. Als dit niet het geval is dan krijgt u daar een melding van bovenaan in het scherm. Als u wel mag spelen dan wordt u doorgestuurd naar de volgende pagina.

 

reserveringen-plaatsen-zonder-pas-1


In het scherm waar u nu bent kunt u uw medespelers zoeken door middel van een ledenlijst. Bovenin het scherm staan een aantal zoekopties: zoekterm invullen, zoeken op geboortejaar, zoeken op speelsterkte en zoeken op geslacht. Daaronder ziet u de ledenlijst. In de ledenlijst zijn een aantal gegevens te zien van de spelers zoals de naam, bondsnummer, geboortedatum, speelsterkte etc.. Als u bijv. alleen de mannen wilt zien dan klikt u op geslacht en kiest u voor “Man”, en daarna klikt u op de knop “Zoeken”. De ledenlijst wordt nu automatisch bijgewerkt en laat alleen nog maar de mannen zien.

 

reserveringen-plaatsen-zonder-pas-2

 

Helemaal rechts in de ledenlijst kunt u iemand toevoegen aan de reservering. Er staat dan achter de speler “Voeg toe”. Ook kan het zijn dat bepaalde spelers niet meer kunnen of mogen spelen. Dit is meteen zichtbaar op de plek waar normaal “Voeg toe” zou staan. Onder de ledenlijst staan de leden die in de reservering staan. U staat daar zelf al bij. Als u een bepaalde speler heeft toegevoegd aan de reservering maar hem/haar toch eigenlijk niet in de reservering wilt hebt dan kunt u op “Verwijder” klikken achter de spelers informatie.

 

Heeft u alle spelers waarmee u wilt spelen toegevoegd dan kunt u onderin de pagina op de knop “Plaats reservering” klikken. De reservering wordt dan geplaatst en u wordt doorgestuurd naar een pagina waar wordt aangegeven dat de reservering succesvol is geplaatst.

 

reserveringen-plaatsen-zonder-pas-3

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 13 oktober 2017

Was deze informatie nuttig?