Vrije banen bekijken

 

Inhoudsopgave

  1. Vrije banen bekijken

Vrije banen bekijken

Er zijn 2 pagina’s waar u de vrije banen kunt bekijken: “vrije banen vandaag” en “vrije banen morgen”. Die laten respectievelijk de vrije banen van vandaag en morgen zien. Als u op de pagina “Vrije banen vandaag” klikt dan ziet u alle tijdsblokken van de dag op het scherm staan. U ziet per tijdsblok hoeveel vrije banen er nog zijn voor dat tijdsblok.

 

Als er in dat tijdsblok nog vrije banen zijn dan heeft het vakje een groene rand. Zijn er geen vrije banen meer dan krijgt het vakje een rode rand. Zo ziet u in een oogopslag of er nog vrije banen zijn. U ziet alleen de tijdsblokken voor de resterende tijd dat de banen open zijn. Als het bijv. 12:00 uur is dan ziet u geen tijdsblokken meer van 11:00 uur. De pagina wordt bij ieder tijdsblok automatisch bijgewerkt. Als u een tijdsblok aanklikt dan komt u in het banenoverzicht terug in het door u gekozen tijdsblok.

 

tennisbaanreservering-vrije-banen-bekijken-1

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Wilt u dat onze supportafdeling met u meekijkt op de PC? Download dan voordat u belt eerst e-Captain Remote Support Support.

 Ondersteuning op afstand

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 6 juni 2017