Vrije velden definiëren

 

Inhoudsopgave

  1. Vrije velden definiëren

Vrije velden definiëren

Als u via de module Ticketing ook evenemententickets aanbiedt heeft u ook de mogelijkheid om extra velden aan te maken waarmee u extra opties kunt aanbieden.

  • Ga in het Beheercentrum naar Ticketing en selecteer de optie Vrije velden definiëren.

 

ticketing-05

 

Vrije velden

Selecteer [Nieuw] om een nieuwe set vrije velden aan te maken of selecteer een bestaande set vrij velden om te bewerken.

Naam Als u een nieuwe set vrije velden aanmaakt vul dan hier de naam van de nieuwe set in.

 

  • Klik op Opslaan om de nieuwe set op te slaan. Daarna kunt u bij de Vrije velden de velden definiëren die u nodig heeft.

 

ticketing-06

 

Een uitgebreide uitleg over het aanmaken en beheren van vrije velden vind u op de pagina Vrije velden aanmaken en beheren.

 

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 17 april 2020

Was deze informatie nuttig?