Hoe groot mag een e-mail bijlage zijn?

Algemeen

Een mailingbericht binnen e-Captain mag maximaal 2 MB groot worden. Bestanden groter dan 1.5 MB worden daarom ook niet weergegeven als u een bijlage wilt selecteren.

Wanneer u uw leden toch graag van grotere bestanden wilt voorzien, raden wij aan om in uw mailingbericht een link te plaatsen naar de betreffende bestanden. De reden van deze maximumgrootte is dat mailboxen al snel vol raken wanneer u grote bestanden gaat versturen, tevens gaat het versturen van een link natuurlijk vele malen sneller en kost dit u minder dataverkeer.

Een link maken naar een bestand (bijlage)

Als het bestand wat u als bijlage wilt versturen te groot is kunt u in uw e-mail bericht een link opnemen naar het bestand zodat de ontvangers het bestand zelf kunnen downloaden.

• Selecteer in de tekst editor de tekst die u wilt linken aan het bestand.
  • Klik op het ketting icoontje IconS txt linkinv om link in te voegen.

mailing-link-naar-bijlage-01

• Selecteer bij Kies een type de optie Bestand
  • Selecteer de juiste map bij Kies een map
  • Selecteer vervolgens het desbetreffende bestand
  • Selecteer bij Actie de optie Download.

mailing-link-naar-bijlage-02

• Klik op Invoegen om de link in te voegen in uw tekst.

Een bijlage koppelen

Je kan een bijlage aan een e-mailbericht koppelen in de stap waar je ontvangers koppelt aan de mailing.

Nadat de leden zijn gekoppeld aan de mailing, is het wellicht nog nodig een bijlage toe te voegen aan het e-mailbericht.

• Klik op de link: geen bijlage geselecteerd – klik hier

Mailing mailing aanmaken 16

• Selecteer de juiste bijlage uit de lijst van documenten
  • Documenten die u wilt toevoegen aan een mailing, zal u eerst moeten uploaden naar e-Captain.

Mailing mailing aanmaken 17

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 11 februari 2019