Hoe kan ik e-Captain opzeggen?

 

e-Captain opzeggen

Wilt u e-Captain opzeggen? Dat vinden we heel jammer, want we zijn heel blij met onze klanten.

We vinden het jammer dat u afscheid van ons gaat nemen. We werken dagelijks hard aan het onderhouden en verbeteren van e-Captain en van onze dienstverlening om u nog beter van dienst te kunnen zijn. We vernemen dan ook graag van u waarom u e-Captain wilt opzeggen. Met uw input kunnen we e-Captain misschien nog beter maken.

Schriftelijk opzeggen

Uw opzegging dient u schriftelijk te doen. De opzegging dient ondertekend te worden door de tekeningsbevoegde persoon of personen van uw organisatie.

De opzegging kunt u sturen naar het onderstaande adres samen met een recent uittreksel Kamer van Koophandel zodat we kunnen controleren of de opzegging door de juiste persoon of personen is gedaan.

Ons adres:
Dispi Software Engineering
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

Export van gegevens

Binnen e-Captain zijn diverse mogelijkheden om (financiële) gegevens te exporteren.
U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig exporteren van (financiële) gegevens.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

 Download TeamViewer

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 24 september 2018