Hoe kan ik gegevens van ingevulde formulieren exporteren?

Exporteren van ingevulde gegevens

Als u op uw website gebruik maakt van formulieren dan worden de door de gebruiker ingevulde gegevens bewaard bij het formulier. Afhankelijk van uw instellingen worden de ingevulde gegevens ook naar u gemaild of verschijnen ze als externe mutatie in het Ledenbeheer (bij formulieren met Ledenbeheer koppeling).

• Om de gegevens te bekijken en/of te exporteren gaat u in Websitebeheer naar Formulieren.
  • Klik bij het desbetreffende formulier op het ontvangen gegevens icoontje gegevens-icon

export-gegevens-formulieren-01

Vervolgens krijgt u het overzicht te zien met de ingevulde gegevens en hoe vaak het formulier is ingevuld.

• Klik op de paarse knop Excel lijst om alle gegevens te exporteren naar Excel.

export-gegevens-formulieren-02

Deze optie is beschikbaar voor zowel algemene formulieren als ledenbeheer koppeling formulieren.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

logo-e-captain-support

Wilt u dat onze supportafdeling met u meekijkt op de PC? Download dan voordat u belt eerst e-Captain Remote Support Support.

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 30 oktober 2017