Hoe kan ik mijn eigen briefpapier gebruiken voor de facturen?

Algemeen

Standaard maakt e-Captain de facturen aan op een blanco document (PDF). U kunt echter ook uw logo of uw briefpapier aan e-Captain toevoegen waardoor de facturen in uw huisstijl worden opgemaakt.

Logo toevoegen

Om uitsluitend uw logo toe te voegen op uw facturen gaat u in het Beheercentrum naar Facturatie.

• Selecteer de optie Logo voor op factuur
  • Klik bij de optie Logo voor op factuur op de knop Bestand kiezen

logo-op-factuur-01

• Zoek en selecteer het juiste bestand op uw eigen computer om deze toe te voegen.

Het logo bestand dient een JPG, PNG of GIF bestand te zijn. Andere formaten worden niet ondersteund.

In het Beheercentrum bij Facturatie kunt u bij Instellingen facturatie instellen of uw logo links of rechts op de factuur moet worden weergegeven.

logo-op-factuur-03

Briefpapier toevoegen

Om uw briefpapier toe te voegen op uw facturen gaat u in het Beheercentrum naar Facturatie.

• Selecteer de optie Logo voor op factuur
  • Klik bij de optie Briefpapier voor e-mailfactuur op de knop Bestand kiezen

logo-op-factuur-02

• Zoek en selecteer het juiste bestand op uw eigen computer om deze toe te voegen.

Het briefpapier bestand dient een JPG bestand op A4 formaat in 150 DPI te zijn. Andere formaten worden niet ondersteund.

Belangrijk!

Het briefpapier moet een JPG bestand op A4 formaat in 150 DPI te zijn om goed te worden weergegeven. U kunt dit in bijvoorbeeld Photoshop controleren of instellen. Als het briefpapier geen JPG bestand op A4 formaat is zal het briefpapier niet correct worden weergegeven op uw facturen.

Als u de optie Briefpapier ook per post gebruiken aanvinkt dan worden ook de proforma facturen weergegeven op uw briefpapier. Anders wordt het briefpapier pas toegevoegd als u de definitieve facturen maakt.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 5 januari 2018