Hoe kan ik pop-upvensters toestaan?

Pop-upvensters in e-Captain

Binnen e-Captain wordt veel gebruik gemaakt van pop-up vensters. In veel browsers worden pop-upvensters standaard geblokkeerd waardoor u de pop-upvensters van e-Captain niet te zien krijgt. In uw browser instellingen kunt u voor e-Captain een uitzondering instellen.

Pop-upvensters toestaan in Internet Explorer

• Klik op het MS Internet Explorer icon-ie icoon
  • Klik op het Extra ie-001 icoon in de menubalk van Internet Explorer.
  • Kies in het menu de optie Internetopties

ie-002

• Klik op het tabblad Privacy
  • En klik in het item pop-upblokkering op de knop Instellingen

ie-003

• Geef het adres op van e-Captain (https://www.e-captain.nl) en klik op de knop Toevoegen
  • Klik op de knop Sluiten om dit scherm af te sluiten.

ie-004a

Een andere manier om de pop-up blokkering geheel uit te zetten:

• Klik in de menubalk op Extra
  • Kies in het uitklapmenu voor Pop-upblokkering
  • Kies voor Pop-upblokkering uitschakelen

ie-008

Pop-upvensters toestaan in Mozilla Firefox

• Klik op het Mozilla Firefox icon-firefoxicoon.
  • klik op het menu chrome-001 icoon in de rechter bovenhoek van uw scherm.
  • Klik op het Opties icoon in de menu balk van Mozilla Firefox.

ff-006

• Ga naar het tabblad Inhoud

ff-007

• Klik in het item Pop-upvensters blokkeren op de knop Uitzonderingen

ff-008

• Geef het adres op van e-Captain (https://www.e-captain.nl) en klik op de knop Toestaan

ff-009

• Klik op de knop Wijzigingen opslaan en sluit hierna dit scherm.

Pop-upvensters toestaan in Google Chrome

• Klik rechts bovenin Google Chrome op het google-pop-vensters-01 icoon
  • Kies in het menu de optie Instellingen

chrome-002

• Klik onderaan de pagina op Geavanceerd om de volledige instellingen zichtbaar te maken.

google-pop-vensters-02

• Zoek in het onderdeel Privacy en beveiliging naar (en klik op) de optie Instellingen voor content.

google-pop-vensters-03

• Zoek het item Pop-ups en klik op de knop Toevoegen naast de optie Toestaan. U kunt er ook voor kiezen om alle pop-up vensters toe te staan door het schuifje bij Toegestaan naar rechts te schuiven.

google-pop-vensters-04

• Geef het adres op van e-Captain (https://www.e-captain.nl) en kies voor Toevoegen

google-pop-vensters-05

Beveiligingssoftware

Soms komt het voor dat beveiligingssoftware pop-up vensters blokkeert. Denk dan bijvoorbeeld aan adblockers en anti virus software. Schakel deze dan tijdelijk uit om te kunnen uitsluiten dat deze software de oorzaak van het probleem is.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 15 oktober 2021