Hoe krijg ik de website die in e-Captain is gemaakt op een externe domeinnaam?

Om een externe domeinnaan te koppelen aan e-Captain zijn de volgende 3 stappen benodigd:

Stap 1 - DNS aanpassen met het IP adres van e-Captain

Indien de domeinnaam elders is geregistreerd en u wilt  (naam van de verening)-site.e-captain.nl  website bereikbaar maken via uw eigen domeinnaam, dan moet u bij uw domeinprovider de DNS aanpassen met onze records en het ip-adres van e-Captain invullen. Om te weten welk ip-adres u moet gebruiken kunt u bellen naar de helpdesk 073-614 14 40 of een e-mail sturen naar: ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl

Stap 2 - SPF record aanpassen met SPF record van e-Captain

Om vanuit e-Captain namens uw eigen domeinnaam te mailen moet een zogenaamd SPF record worden toegevoegd in de DNS van uw domeinnaam.

Meer informatie hierover vindt u op onze pagina: Hoe kan ik mijn eigen domeinnaam als afzenderadres gebruiken als mijn domeinnaam niet bij e-Captain staat?

Stap 3 - SSL beveiligingscertificaat afnemen bij e-Captain

SSL beveiligingscertificaat is verplicht als u uw website heeft ondergebracht in e-Captain.

Dit contract kunt u vinden als u bent ingelogd in e-Captain.

• Ga naar Help/handleidingen > Contact_B_(uitbreiding internetdiensten).

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 11 november 2019