Hoe krijg ik de website die in e-Captain is gemaakt op een externe domeinnaam?

 

Om een externe domeinnaan te koppelen aan e-Captain zijn de volgende 3 stappen benodigd:

Stap 1 - DNS aanpassen met het IP adres van e-Captain

Indien de domeinnaam elders is geregistreerd en u wilt  (naam van de verening)-site.e-captain.nl  website bereikbaar maken via uw eigen domeinnaam, dan moet u bij uw domeinprovider de DNS aanpassen met onze records en het ip-adres van e-Captain invullen. Om te weten welk ip-adres u moet gebruiken kunt u bellen naar de helpdesk 073-614 14 40 of een e-mail sturen naar: ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl

Stap 2 - SPF record aanpassen met SPF record van e-Captain

Om vanuit e-Captain namens uw eigen domeinnaam te mailen moet een zogenaamd SPF record worden toegevoegd in de DNS van uw domeinnaam.

Meer informatie hierover vindt u op onze pagina: Hoe kan ik mijn eigen domeinnaam als afzenderadres gebruiken als mijn domeinnaam niet bij e-Captain staat?

Stap 3 - SSL beveiligingscertificaat afnemen bij e-Captain

SSL beveiligingscertificaat is verplicht als u uw website heeft ondergebracht in e-Captain.

Dit contract kunt u vinden als u bent ingelogd in e-Captain.

  • Ga naar Help/handleidingen > Contact_B_(uitbreiding internetdiensten).
 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

 Download TeamViewer

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 11 november 2019