Hoe maak ik een e-mail forward aan?

 

Om een e-mail doorstuur adres (e-mail forward) aan te maken gaat u in het Beheercentrum naar E-mail. Klik op de optie E-mail accounts. U ziet dan onderstaand scherm.

e-mailaccounts-02

  • Om een doorstuur adres (e-mail forward) aan te maken, klikt u op het IconS Plusje icoon rechts boven in de oranje balk.
  • Nu moet u de keuze maken of u een POP3/IMAP account of een e-mail doorstuur adres wilt aanmaken. Selecteer hier doorstuur adres

e-mailaccounts-05

 

  • Bij het aanmaken van een doorstuur adres (e-mail forward)  geeft u een naam op van het zichtbare e-mailadres. In het veld Doorsturen naar, geeft u het e-mailadres op waar naar toe het e-mail bericht doorgestuurd mag worden.
  • Bij een doorstuur adres is het mogelijk meerdere e-mailadressen op te geven. U kunt meerdere e-mailadressen scheiden door een komma.
  • Belangrijk verschil met het POP3/IMAP account, is wanneer u de e-mail beantwoord, deze als afzender uw eigen e-mailadres weergeeft.

 

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

 Download TeamViewer

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 22 mei 2017