Hoe selecteer ik een ander afzend e-mailadres?

Afzender selecteren

Als u een mailing aanmaakt doorloopt u een paar stappen. U maakt eerst de mailing aan in Concepten, daarna koppelt u ontvangers aan de mailing en als laatste gaat u de mailing verzenden. In deze laatste stap kunt u ook de afzender van de mailing selecteren. Afhankelijk van uw rechten ziet u hier meerdere e-mailadressen. Standaard gebruikers kunnen kiezen uit het algemene e-mailadres van de vereniging en het aan hun eigen account gekoppelde e-mailadres. Standaard wordt het e-mailadres van de gebruiker als afzendadres gebruikt.

mailing-afzender-selecteren01

Meerdere e-mailadressen kunnen selecteren

Om uit meerdere e-mailadressen het afzendadres te kunnen selecteren heeft u als standaard gebruiker meer rechten nodig. Als gebruiker heeft u dan minimaal "kijk"-rechten nodig op het onderdeel e-mailaccounts in het Beheercentrum.

Deze rechten kunnen door de beheerder van uw e-Captain versie worden ingesteld bij Rechten & Gebruikers.

mailing-afzender-selecteren02

Beheerders en gebruikers met deze rechten kunnen nu naast het standaard e-mailadres van de vereniging en hun eigen e-mailadres ook de e-mailadressen van de andere e-Captain gebruikers selecteren als afzend e-mailadres.

Maakt u ook gebruik van e-mailaccounts voor uw vereniging via e-Captain dan kunt u ook uit die e-mailadressen het afzendadres selecteren.

mailing-afzender-selecteren03

Standaard e-mailadres vereniging instellen

Het standaard e-mailadres van uw vereniging kunt u instellen in het Beheercentrum.

• In het Beheercentrum gaat u naar Captain instellingen en selecteert u de optie Algemene instellingen Captain.
  • Bij e-mailadres vult u het standaard e-mailadres van uw vereniging in wat als standaard afzendadres van mailing wordt gebruikt.

mailing-afzender-selecteren04

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 16 oktober 2017