Hoe voeg ik een iDeal link toe in de factuur e-mail?

Als u gebruik maakt van de optionele module Online betalen (iDeal) dan kunt u ook een link opnemen in de factuur e-mails (en de herinneringen en aanmaning) zodat uw leden slechts in het e-mailbericht op een link hoeven te klikken om met iDeal de factuur te voldoen.

• Ga hiervoor eerst in het Beheercentrum naar Online betalen.
  • Klik op Instellingen Sisow (iDeal).
  • Zet de optie Ideal link in factuur/herinnering mail op JA.

online-betalen-ideal-link-01

Als deze optie op JA staat krijgt u er in de Mailing module een variabele bij .

• Ga nu in Mailing naar Templates.
  • Selecteer de gewenste template (bijvoorbeeld de template Factuur)
  • Voeg in de template een zin met de variabele toe

online-betalen-ideal-link-02

Herhaal deze stappen voor iedere e-mail template waar u de iDeal link in wilt plaatsen.

Om uw leden wat meer vertrouwen te geven om op de link te klikken zou u ook het iDeal logo kunnen toevoegen in uw e-mail.

• Om het logo te downloaden klikt u met uw rechter muisknop op het logo en kiest u voor Afbeelding opslaan als.

ideal

• Daarna uploadt u het bestand naar de map Afbeeldingen in Mailing.
  • Met de optie Afbeelding invoegen/bewerken in de editor voegt u de afbeelding toe aan de template.

online-betalen-ideal-link-03

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 4 juli 2017