Vraag & Aanbod aan de website kant

 

Website

Als u in Websitebeheer de systeempagina Vraag & Aanbod Overzicht hebt gekoppeld dan kunnen uw websitebezoekers via het menu naar de Vraag & Aanbod pagina.

 

vraag-en-aanbod-website01

 

Op de Vraag & Aanbod overzicht pagina zien de bezoekers de actieve advertenties. Deze pagina bestaat uit een paar onderdelen:

  • Links in beeld vind het de filter mogelijkheden
  • Met de zoekfunctie kan in de advertenties gezocht worden
  • Met het uitklapmenu (sorteerfunctie) kan gesorteert worden op datum, prijs en naam (van A tot Z en van Z tot A en Laag tot Hoog en Hoog tot Laag)
  • Met de knop Nieuwe advertentie kan een nieuwe advertentie worden toegevoegd.

Door op een advertentie te klikken opent de detailpagina van de advertentie met alle informatie over het item en de mogelijkheid om contact op te nemen met de adverteerder.

 

Mijn Captain - Mijn advertenties

Als u de Mijn Captain - Mijn advertentie systeempagina aan het Mijn Captain menu heeft gekoppeld dan kunnen uw leden, na te zijn ingelogd, hun eigen advertenties bekijken en beheren in de Mijn Captain omgeving.

 

vraag-en-aanbod-website02

 

Met de drie knoppen kunnen de leden hun advertentie:

  • Bewerken
  • Als verkocht markeren
  • Verwijderen

Een advertentie plaatsen

Om een advertentie te plaatsen klikt u op de pagina met het advertentie overzicht op de knop Nieuwe advertentie. Om een advertentie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn in Mijn Captain. Als u nog niet bent ingelogd krijgt u eerst het inlogscherm te zien voor u verder kunt gaan. Daarna komt u in het scherm om een advertentie aan te maken.

 

vraag-en-aanbod-website04

 

Op basis van de gekozen categorie krijgt u eventueel de extra vrije velden te zien en kunt u afbeeldingen uploaden.

In de volgende stap krijgt u een overzicht te zien en kunt u de advertentie plaatsen.

 

vraag-en-aanbod-website05

 

Na het plaatsen krijgt u de onderstaande melding te zien dat uw advertentie succesvol is geplaatst.

 

vraag-en-aanbod-website06

Reageren op een advertentie

Als u op de website een advertentie heeft gevonden die u interessant vind kunt u in het adverentie overzicht op de advertentie klikken om naar de detail pagina van de advertentie te gaan.

Daar vind u alle informatie, kenmerken en de foto('s) over de advertentie. Daarnaast ziet u wie de advertentie geplaatst heeft, de locatie (woonplaats) van de aanbieder en de historie van de aanbieder.

 

vraag-en-aanbod-website07

 

Om contact op te nemen met de adverteerder klikt u op de knop Neem contact op met de adverteerder onder de gegevens van de adverteerder.

 

vraag-en-aanbod-website08

 

Bij het versturen van het bericht ontvangt de adverteerder een e-mail van het systeem met uw gegevens. De adverteerder kan door te reageren op dat bericht weer contact met u opnemen.

Na het versturen van het bericht krijgt u onderstaande melding te zien.

 

vraag-en-aanbod-website09

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 8 september 2017

Was deze informatie nuttig?