Cappie Widget: Contactformulier

 

Functie

Met de Cappie Widget Contactformulier voegt u een simpel contactformulier toe aan een app-pagina. Dit formulier bestaat uit vaste invoervelden: naam, e-mailadres en vraag of opmerking.

contactformulier-voorbeeld 2

Invoegen Cappie Widget: Contactformulier

Om een widget zichtbaar te krijgen in de app moet u deze toevoegen aan een app pagina. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina.

  • Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom binnen de app pagina.


contactformulier-widget-in-e-captain

 

  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Contactformulier.

contactformulier

Instellingen Cappie Widget - Contactformulier

De widget Contactformulier heeft geen parameters die geconfigureerd kunnen worden.

  • De invoervelden worden standaard meegeleverd door e-Captain. Het gaat dan om de velden Naam, E-mailadres en het veld Uw vraag of opmerking.
 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 20 juni 2019

Was deze informatie nuttig?