Cappie Widget: Knop + app-pagina link

 

Functie

Met de Widget Knop + interne link  kan de gebruiker een knop maken en deze laten verwijzen naar een pagina IN de app. Als u dan de link wilt koppelen komt u terecht in de navigatiestructuur van de e-Captain app pagina's. Hier kunt u dan de keuze maken naar welke pagina u wilt verwijzen.


knop-met-interne-link-voorbeeld

Invoegen Cappie Widget Knop + app-pagina link

Om een widget zichtbaar te krijgen in de app moet u deze toevoegen aan een app pagina.

  • Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom binnen de app pagina.

 

knop-met-interne-link-widget-in-e-captain

 

  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Knop + app-pagina link

knop-met-interne-link

Instellingen Cappie Widget - Knop + app-pagina link

Na het loslaten van de Cappie Widget Knop + app-pagina link op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

knop-met-interne-link-bewerken

 

  • Tekst: deze tekst is te zien op de knop.
  • Link koppelen: als u op de paarse knop zoek klikt, komt u terecht in de navigatiestructuur van de e-Captain app pagina's. Hier kunt u de keuze maken naar welke pagina u wilt verwijzen.

 

knop-met-interne-link-link-koppelen

 

  • Kantruimte: als u dit op ja zet dan is er een stukje witruimte om de knop. Dit zorgt ervoor dat de knop niet meteen tegen de tekst aan staat.
  • Volledige breedte: u kunt er voor kiezen om de knop over de volledige breedte van het scherm te laten zien of als u kiest voor nee dan is het een standaard formaat van een knop.
  • Alternatieve kleur: de secundaire kleur is vastgelegd in het kleurenschema in het Beheercentrum. Ga naar Beheercentrum > Cappie > app instellingen.
 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

 Download TeamViewer

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 10 juli 2019