Systeempagina Nieuwsbrief instellingen

 

Functie

De systeempagina Nieuwsbrief instellingen is een pagina waarop een gebruiker zijn voorkeuren met betrekking tot het ontvangen van nieuwsbrieven kan controleren en wijzigen.

Als u een nieuwsbrief verstuurd bent u verplicht een link in uw nieuwsbrieven op te nemen waarmee ontvangers zich kunnen uitschrijven. In uw nieuwsbrief kunt u hiervoor linken naar de systeempagina Nieuwsbrief instellingen.

Systeem widget instellingen

Binnen een systeempagina vindt u één of meerdere rijen en/of widgets. Sommige van deze widgets zijn zogenaamde systeem widgets. Systeem widgets komen niet voor in het widget overzicht, maar u kunt deze widgets op een zelfde manier bewerken.

  • Open de systeempagina Nieuwsbrief instellingen.

websitebeheer-systeempagina-nieuwsbrief-instellingen-01

 

  • Klik op het systeempagina-fotoboek-004 icoon in de rechter bovenhoek van de systeem widget Nieuwsbrief instellingen. Hierdoor zal het instellingen scherm geopend worden.

 

websitebeheer-systeempagina-nieuwsbrief-instellingen-02

 

Definitief uitschrijven toestaan? Hiermee geeft u ontvangers de mogelijkheid om zich uit te schrijven voor de nieuwsbrief.  Zij ontvangen dan geen enkele nieuwsbrief meer.
Achtergrondkleur van de content Selecteer de gewenste achtergrond kleur.
 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

 Download TeamViewer

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 10 juli 2017