Zelfwerkzaamheid definiëren

 

Wanneer u de optionele module Zelfwerkzaamheid heeft, zijn er twee systeemgroepen belangrijk. Dit zijn de groepen Medewerker functies en Medewerker vrijstelling. U vindt deze groepen terug in het Beheercentrum in Groepen bij Onderhoud groepen.

In de groep Medewerkers functies kunt u functies aanmaken die door medewerkers uitgevoerd kunnen worden en die geregistreerd worden per lid of medewerker.

In de groep Medewerker vrijstelling kunt u eventueel dezelfde functies aanmaken waarmee u leden kunt vrijstellen van werkzaamheden. Dit mag ook een algemene vrijstelling zijn in plaats van per functie.

zeflwerkzaamheid-groepen-01 

U kunt de zelfwerkzaamheidgroep net zoals alle andere groepen koppelen aan een grootboekrekening om mogelijk kosten of baten voortkomend uit deze groep af te vangen op een eigen grootboekrekening.

In deze groep plaatst u de namen van de werkzaamheden die meetellen in de zelfwerkzaamheid.
 

Voorbeeld van Medewerker functies

zeflwerkzaamheid-groepen-02 

Voorbeeld van Medewerker vrijstelling

zeflwerkzaamheid-groepen-03

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 15 oktober 2021

Was deze informatie nuttig?