Zelfwerkzaamheid definiëren

 

 

Bij onderhoud in ledenbeheer wordt, als u de optionele module zelfwerkzaamheid heeft, een systeemgroep "Medewerkers" aangemaakt. In deze groep kunt u werkzaamheden plaatsen die door medewerkers uitgevoerd kunnen worden en die geregistreerd worden per lid of medewerker.

zelfwerkzaamheid-definieren 

U kunt de zelfwerkzaamheidgroep net zoals alle andere groepen koppelen aan een grootboekrekening om mogelijk kosten of baten voortkomend uit deze groep af te vangen op een eigen grootboekrekening.

In deze groep plaats u de namen van de werkzaamheden die meetellen in de zelfwerkzaamheid.
 

zelfwerkzaamheid-groepsitems 

In dit voorbeeld ziet u een 7-tal benamingen die worden gehanteerd om zelfwerkzaamheid te registreren. De namen die u wilt gebruiken kunt u zelf aanmaken.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

 Download TeamViewer

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 5 april 2019