Instellingen Herinneringen

 

Instellingen herinneringen

Voor u herinneringen via e-Captain kunt gaan versturen moet u een aantal instellingen maken. Hiervoor gaat u naar het Beheercentrum.

  • Ga in het Beheercentrum naar Facturatie en selecteer de optie Instellingen herinneringen.

 

facturatie-06

 

 

Aantal herinneringen Selecteer hier hoeveel herinneringen u wilt kunnen versturen.
Maak herinnering 1 Stel hier de betalingstermijn in voor de 1e herinnering.
Maak herinnering 2 Stel hier de betalingstermijn in voor de 2e herinnering.
Maak aanmaning Stel hier de betalingstermijn in voor de aanmaning.
Verlopen (vordering uit handen geven) Stel hier het aantal dagen in waarna u de vordering uit handen gaat geven. Eventueel kunen wij een koppeling maken met het incassobureau (CIB).
E-mailafzender (naam) Geef hier de naam op van de afzender namens wie de facturen vanuit e-Captain gemaild worden naar uw relaties.
E-mail afzender (e-mailadres) Geef hier het e-mailadres op van de afzender namens wie de facturen vanuit e-Captain gemaild worden naar uw relaties.
Herinneringen/aanmaningen vesrturen Geef hier aan hoe u de herinneringen en aanmaningen wenst te versturen.
Verhogingen Bij ieder herinnering en aanmaning kunt u een boete bedrag toevoegen aan het openstaande bedrag. Dit kan een bedrag in Euro's zijn of een percentage van het openstaande bedrag.
Maak een openstaande post voor verhoging Indien [JA] dan wordt er voor de verhoging een aparte factuur gemaakt en een openstaande post aangemaakt in de boekhouding. Bij [JA} worden de verhogingen ook op elkaar gestapeld. Bij [NEE] dient u bij Herinnering 2 en de aanmaning de totale verhogin in te vullen (voorde aanmaning is dat verhoging van herinneringen 1 en 2 plus de verhoging van de aanmaning).
Grootboekrekening voor verhoging Selecteer hier de grootboekrekening waarop de boete bedragen moeten worden geboekt in de boekhouding.
BTW over verhoging Indien u BTW berekent over de boete bedragen selecteert u hier de desbetreffende BTW code.
Teksten Onderin kunt u verschillende teksten en voetteksten invoeren die op de herinneringen en aanmaningen moeten worden afgedrukt
 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Wilt u dat onze supportafdeling met u meekijkt op de PC? Download dan voordat u belt eerst e-Captain Remote Support Support.

 Ondersteuning op afstand

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 28 juni 2019