Tabblad Mijn Captain

 
 

Algemeen

In het tabblad Mijn Captain vind u de Mijn Captain gebruikersnaam terug en kunt u voor het lid een nieuw wachtwoord instellen.

tabblad-mijn-captain-01

Wachtwoord wijzigen

Als een lid zijn logingegevens vergeten is of kwijt is kan het lid in principe zelf nieuwe gegevens opvragen via de link "wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?" optie in het inlogscherm op de website.

In het tabblad Mijn Captain kunt u met behulp van de paarse knop "e-mail nieuwe logingegevens" nieuwe logingegevens naar het lid sturen. Er wordt dan door e-Captain een willekeurig wachtwoord aangemaakt en verstuurd.

Eventueel kunt u met de paarse knop "instellen" een handmatig wachtwoord voor het lid stellen en naar het lid sturen. Om te voorkomen dat leden te makkelijke wachtwoorden gebruiken moet een wachtwoord minimaal 8 tekens bevatten met tenminste 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer.

Wij adviseren u echter met klem om de optie "e-mail nieuwe logingegevens" te gebruiken.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

 Download TeamViewer

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 19 mei 2017