Evolis Zenius pasprinter werkt niet

Algemeen

De Evolis Zenius pasprinter wordt geleverd als pasprinter. Hoe u deze printer installeert leest u op de pagina Pasprinter installeren (pagina nog niet beschikbaar).

Checks bij storingen

Als de pasprinter niet werkt controleer dan het volgende:

• Staat de printer aan en zitten er blanco pasjes in de printer? Controleer alle aansluitingen, zowel stroom als USB aansluiting.
  • Is de bonprinter correct aangesloten aan uw computer? .
  • Zet de printer en uw computer uit en laat deze een minuut uit staan. Haal eventueel de stekkers even uit het stopcontact. Start daarna de computer en de printer weer op.
  • Is er een USB verlengkabel gebruikt tussen de kassa en de printer? Verwijder deze en sluit de printer direct aan op de kassa met de meegeleverde kabel.
  • Installeer de Evolis Zenius driver opnieuw.
  • Sluit de printer aan op een andere PC en print een testpagina.

Download Evolis Zenius driver

evolis-zenius-pasprinter
Naam: Evolis Zenius QUICKSTART guide
Type: pdf
Grootte: 642 kB
 Download
Naam: Evolus Zenius pasprinter handleiding (Engels)
Type: pdf
Grootte: 20 MB
 Download
Naam: Evolus Zenius pasprinter netwerk installatie handleiding (Engels)
Type: pdf
Grootte: 3.81 MB
 Download

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 19 april 2019