Inloggegevens vergeten

Inloggegevens e-Captain

Als e-Captain gebruiker kunt u inloggen via onze website www.e-captain.nl. Om in te loggen in e-Captain heeft u drie gegevens nodig:

• Een loginnaam
  • Een wachtwoord
  • Een pincode

Wanneer u niet meer kunt inloggen in e-Captain neemt u contact op met de  beheerder van uw e-Captain versie. Uw beheerder kan alleen een nieuw wachtwoord voor u aanmaken. Deze wordt dan automatisch door e-Captain gegenereert en per e-mail naar u toegezonden.

Lees ook onze pagina Inloggen in e-Captain

Inloggegevens Mijn Captain

Als uw vereniging gebruik maakt van een besloten ledenwebsite via e-Captain, de Mijn Captain omgeving dan heeft u van uw vereniging een loginnaam en wachtwoord gekregen.

Op de website van uw vereniging zal dan ergens een inlog mogelijkheid zijn.

mijncaptain-inloggen01

• Klik op de link Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

mijncaptain-inloggen02

• Vul uw e-mailadres in en neem de code over.

Als uw e-mailadres klopt dan krijgt u onderstaande groene melding en ontvangt u een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord te genereren. Deze link is slechts 1 uur geldig. Daarna vervalt de link en zult u bovenstaande stappen nogmaals moeten doorlopen.

mijncaptain-inloggen03

Als uw e-mailadres niet klopt dan krijgt u onderstaande rode melding. Neem in dat geval contact op met de beheerder van uw e-Captain versie. Uw beheerder kan alleen een nieuw wachtwoord voor u aanmaken.

mijncaptain-inloggen04

Inloggegevens e-mail

Indien u gebruik maakt van e-mail faciliteiten via e-Captain dan heeft u voor uw e-mail ook een loginnaam en wachtwoord ontvangen, samen met de server gegevens van onze e-mailservers. Uw loginnaam is gelijk aan uw e-mailadres.

Wanneer u niet meer kunt inloggen in uw e-mail neemt u contact op met de  beheerder van uw e-Captain versie. Uw beheerder kan alleen een nieuw wachtwoord voor u aanmaken.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

logo-e-captain-support

Wilt u dat onze supportafdeling met u meekijkt op de PC? Download dan voordat u belt eerst e-Captain Remote Support Support.

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 1 februari 2019